HOMESTAY TAMAN JATI


-main view-



-main hall-


-kitchen-


-master bedroom-


-2nd bedroom-


-3rd bedroom-


-4th bedroom-


Beralamat di
NO. 16 Jalan Jati 17,
Taman Jati,
Batu Berendam ,
75350 Melaka.

-lokasi berhampiran dengan zoo melaka , taman buaya ,taman rama-rama , bandar hilir , a' famosa dan berbagai lagi tempat menarik di melaka.

-kawasan homestay berdekatan dengan KFC , PIZZA HUT , kedai-kedai runcit dan supermarket.

-jarak dari tol ayer keroh lebih kurang 4 km.

-perkhidmatan pick up disediakan bagi yang tidak tahu lokasi homestay.

-sebarang pertanyaan dan tempahan sila hubungi En. Murat di talian 0133627077
.

6 comments:

assry nasir said...

Sala encik ishak..
Hoestay nie masih ada lagi ke?
Boleh email saya gambar bilik2 kat hoestay tu? Paln nak turun Malacca on 24~25 October 2009 ni..

nur said...

Salam Encik Ishak. Saya berkenan dengan rumah di Tmn. Jati tu, tapi kurang selesa bila bilik air yang berkongsi antara 2 bilik tu tersumbat. Terpaksa pula syer dengan toilet bilik utama. Mungkin tangki air pun bocor sebab dengar cam hujan masa tengah tido ataupun bunyi aircond. Entahla. Sori la sebab pagi tu tak sempat nak basuh balik cawan2 yang digunakan, nak kejar masa untuk ke majlis konvo MARA tu. - Kak norma KL

Anonymous said...

memang best duduk homestay encik....saya duduk cuti sekolah lepas....semuanya ok.....rumah pun besar....boleh masuk ramai orang......thanks en ishak.....lain kali kami duduk situ lagi..



Fara..

Anonymous said...

Salam Encik Ishak......thanks ......semalam saya stay kat rumah encik......hantar anak sedara daftar di UiTM Bandaraya Melaka.....homestay memang sangat selesa.....2 MPV selamber je....next time saya akan stay lagi....tqvm


- SHUIB - Alor Setar

dionzo de sauza said...

trima kasih atas sokongan semua.
kami harap pihak tuan2 dan puan2 berpuas hati dengan servis dan layanan yg diberikan..
segala kesilapan mahupun kekurangna harap dimaafkan.
kami akan terus menerus meningkatkan kualiti perkhidmatan kami..

sekian..

-en.ishak , homestay taman jati-

Anonymous said...

saya nak tanya.saya hendak pergi ke melaka.rombomgan budk sekolah.12 hingga 14 nov 2010.seramai 34 orang termasuk guru pengiring.kalau boleh sya nak menyewa 2 homestay yg brsebelahan atau berdekatan.encik cuma ade 1 homestay saja kah ?kalau boleh saya nak jawapan dalam kadar yang cepat.saya budak sekolah asrama.jarang balik ke rumah.apa2 boleh beri jawapan kepada saya.simply_syaz95@yahoo.com.